четверг, 11 апреля 2024 г.

Несвітайло Артем Біологія 12.04.

 

Тема уроку: Сенсорні системи нюху, смаку,  рівноваги, руху, дотику, температури, болю. Дослідницький практикум: дослідження температурної адаптації рецепторів шкіри.

Опрацювати § 45, 46 с.212 – 220

Відео до уроку

Виконати завдання:

БІОЛОГІЯ + ДОСВІД Рецепція подразників



Вкажіть розташування та значення рецепторів, які беруть участь у сприйнятті впливів такого подразника як смачне яблуко. Яке значення має участь багатьох різних рецепторів у сприйнятті впливів навколишнього середовища?

Назва

Розташування

Значення

Зорові

Смакові

Нюхові

Теплові

Дотикові

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий