пятница, 17 ноября 2023 г.

Несвітайло Артем Біологія Урок 17.11

 

Тема уроку: Харчування й обмін речовин. Їжа та її компоненти.

1.Опрацювати §5-7

2.Переглянь відеоурок ЇЖА ТА ЇЇ КОМПОНЕНТИ

3.Індивідуальні завдання

Дослідницька робота

Перегляньте етикетки продуктів харчування, які ви придбали в магазині (наприклад: йогурт, шоколад, печиво, соус, злаковий батончик тощо). Зверніть увагу на харчові добавки, зазначені на них. За допомогою різних джерел інформації визначте ці добавки  та їх вплив на організм людини

 

Зробити характеристику харчового продукту за планом: 1) назва харчового продукту 2) група продуктів (за походженням) 3) склад: поживні речовини____, додаткові речовини____, харчові добавки__. 4) Функції харчового продукту 5) Харчова цінність 6) Енергетична цінність 7) Країна – виробник.

Комментариев нет:

Отправить комментарий