Тема
уроку: Раціональне харчування – основа нормального обміну речовин. 
Опрацювати §25 с.94-97.
Відео до уроку  Раціональне харчування – основа нормального обміну речовин.
Письмово виконати завдання 1, 2. Фото - звіт про виконання надіслати на kovalevskayana1991@gmail.com
1.Дослідницька робота
Придбайте в магазині харчовий продукт з маркуванням і дослідіть його
харчові якості за допомогою етикетки. Заповніть таблицю.
Таблиця. ХАРАКТЕРИСТИКА ХАРЧОВОГО ПРОДУКТУ
| Ознака | Характеристика | 
| Назва харчового продукту | |
| Група продуктів (за походженням) | |
| Склад: а) поживні речовини; б) додаткові речовини; в) харчові добавки | |
| Функції харчового продукту | |
| Харчова цінність (поживність) | |
| Енергетична цінність (калорійність) | |
| Країна-виробник | 
2. Біологія + Дієтологія. Дієта DASH
Англійська абревіатура DASH (розшифровується як Dietary Approaches to Stop
Hypertension) означає «Харчові підходи для протидії гіпертензії». Доведено, що
ця вегетаріанська дієта ефективно знижує масу, рівень холестерину, а також
зменшує ризик декількох типів раку, серцево-судинних захворювань, інсульту,
серцевої недостатності, ішемічної хвороби серця, утворення ниркових каменів,
діабету. Застосуйте знання рекомендацій щодо раціонального харчування та
оцініть переваги й недоліки вегетаріанської дієти.
 
Комментариев нет:
Отправить комментарий