Тема уроку: Харчування й обмін речовин. Їжа та її компоненти.
1.Опрацювати
§6, с.30-34.
2.Переглянь
відеоурок ЇЖА ТА ЇЇ КОМПОНЕНТИ
3.Індивідуальні
завдання
Дослідницька робота
Перегляньте
етикетки продуктів харчування, які ви придбали в магазині. Зверніть увагу на
харчові добавки, зазначені на них. За допомогою різних джерел інформації
визначте ці добавки та їх вплив на
організм людини
Зробити характеристику харчового продукту за планом: 1) назва харчового продукту 2) група продуктів (за походженням) 3) склад: поживні речовини____, додаткові речовини____, харчові добавки__. 4) Функції харчового продукту 5) Харчова цінність 6) Енергетична цінність 7) Країна – виробник.
Комментариев нет:
Отправить комментарий