вторник, 24 мая 2022 г.

5 клас ПРИРОДОЗНАВСТВО Урок 25.05.2022 Середа

 

Яна Степанова приглашает вас на запланированную конференцию: Zoom.

Тема: Zoom meeting invitation - Zoom Meeting Яна Степанова

Время: 25 мая 2022 10:55 AM Киев

Подключиться к конференции Zoom

https://us05web.zoom.us/j/89559446931?pwd=bUJUd2h0TWNCVW5zNU5xTFB5SjNhZz09

Идентификатор конференции: 895 5944 6931

Код доступа: h6gBN3


Навчальний проект «Смітити не можна, переробляти»

(про «друге життя» побутових речей)

 

Мета проекту: навчитися перетворювати вже використані речі, заощаджувати власні кошти, для виготовлення «нових речей», зберігати природні багатства та запобігати забрудненню навколишнього  довкілля.

Опис проблеми. Багато вже використаних  в побуті речей можуть отримати «друге життя» (наприклад, з використаних пластикових пляшок можна робити сувеніри, корисні речі для саду чи городу; можна розмалювати скляні чи пластикові банки. Використані пластикові пакети, папір (коробки) також можуть бути ще раз використані як корисні речі). Таким чином, ми не будемо купувати нові речі, а сприятимемо не тільки заощадженню наших коштів, а й збереженню природних ресурсів на виготовлення нових речей. Давайте використаєм нашу фантазію і створимо нові корисні речі зі старих!

 

Завдання 1. Розгляньте малюнки, що ілюструють повторне використання вживаних речей. Запропонуйте свої ідеї подібного «другого життя» використаних речей.

Завдання 2. Підготуйте необхідні матеріали для здійснення  ідеї повторного використання вживаних речей і виготовте нові речі із відходів.

 

Протягом двох днів  кожний учень має підібрати приклади використання вживаних предметів і виготовити нові речі.

Фото своїх виробів завантажте на дошку Padlet 5 КЛАС ПРИРОДОЗНАВСТВО , а також продемонструєте виріб на уроці у пятницю 27 травня.

 


Комментариев нет:

Отправить комментарий