среда, 6 апреля 2022 г.

11 КЛАС БІОЛОГІЯ І ЕКОЛОГІЯ Урок 07. 04. 2022 Четвер

 

Тема уроку:  Екологічна політика в Україні: природоохоронне законодавство України, міждержавні угоди. Червона книга та чорні списки видів тварин. Зелена книга України.

1.Опрацювати §48, 49.

2.Переглянь відео до уроку:

ЕКОЛОГІЧНА ПОЛІТИКА

3.Поміркуй! (Усно)

Біологія + Нові технології. Побутові відходи як екологічна проблема



Щороку людство продукує понад 2 млрд тонн сміття. А це близько 2 т на рік на людину. У багатьох країнах світу давно замислилися над тим, як уникнути перетворення планети на великий смітник. Виявляється, сміття можна переробляти і робити з нього або речі, або електричну енергію, або тепло, а сміттєспалювальні заводи перетворювати на теплоелектростанції і водночас мистецькі об'єкти. Поясніть необхідність правильної утилізації побутових відходів.

Біологія + Політика. ЮНЕП і Україна



Програма ООН з довкілля (ЮНЕП) - міжурядова програма, створена за ініціативою Стокгольмської конференції ООН з довкілля. Україна співпрацює з ЮНЕП від часу заснування цієї організації. У 1994 р. утворений Український комітет співробітництва з ЮНЕП. У його складі 20 регіональних відділень, що діють на базі університетів, ботанічних садів і екологічних центрів. Яка мета ЮНЕП і якими є результати співпраці України з ЮНЕП?

Комментариев нет:

Отправить комментарий