Тема
уроку: Харчування
й обмін речовин. Їжа та її компоненти. 
1.Опрацювати
§6, с.30-34.
2.Переглянь
відеоурок ЇЖА ТА ЇЇ КОМПОНЕНТИ
3.Індивідуальні
завдання
Дослідницька робота 
Перегляньте
етикетки продуктів харчування, які ви придбали в магазині. Зверніть увагу на харчові
добавки, зазначені на них. За допомогою різних джерел інформації визначте ці
добавки  та їх вплив на організм людини
Зробити характеристику харчового продукту за планом: 1) назва
харчового продукту 2) група продуктів (за походженням) 3) склад: поживні
речовини____, додаткові речовини____, харчові добавки__. 4) Функції харчового
продукту 5) Харчова цінність 6) Енергетична цінність 7) Країна – виробник.
 
Комментариев нет:
Отправить комментарий